artikel

Waarom Foodmaster Ambachtsgaarde meedoet aan de Cafetaria Top 100

Cafetaria Top 100 840

Inschrijven voor de Cafetaria Top 100 kan nog steeds. Snackkoerier vraagt regelmatig aan ondernemers waarom ze meedoen. Dit keer: Wen Dong van Foodmaster Ambachtsgaarde.

Waarom Foodmaster Ambachtsgaarde meedoet aan de Cafetaria Top 100
Wen Dong en zijn vrouw Bianca. (C) Roel Dijkstra / Joep van der Pal

‘We zijn een kleine cafetaria in een multiculturele wijk in Den Haag, met speciale aandacht voor halal-producten. We blinken uit in hygiëne en onze persoonlijke benadering’, zegt Wen Dong van Foodmaster Ambachtsgaarde in Den Haag, dat dit jaar meedoet met de Cafetaria Top 100.

De Foodmaster-ondernemer is trots op zijn zaak en positief over zijn kansen. ‘Wij willen ons door collega’s laten toetsen en laten zien dat ook een kleine cafetaria goed kan scoren. We doen voor het eerst mee en ik verwacht zeker dat we er wat van op kunnen steken. Maar met name hoop ik dat we door de Cafetaria Top 100 onze naamsbekendheid kunnen vergroten. Een plek in de top 100 zou al een erkenning zijn. Ik denk zeker dat we dat kunnen halen.’

Doe net als Wen Dong mee met de Cafetaria Top 100.
Schrijf je nu gratis in via cafetariatop100.nl

Reageer op dit artikel