artikel

Waarom wij meedoen aan Cafetaria Top 100

Cafetaria Top 100 1376

De inschrijving voor de Cafetaria Top 100 is in volle gang. Snackkoerier vraagt regelmatig aan ondernemers waarom ze meedoen. Dit keer: Sammy Berendsen & Pebbles van Noorden van Frietboutique. 

Waarom wij meedoen aan Cafetaria Top 100
(c) Roel Dijkstra / Foto: Joep van der Pal.

‘We twijfelden om ons hiervoor op te geven, of het wel bij ons past’, zegt Pebbles van Noorden, die samen met Sammy Berendsen Frietboutique Amsterdam en Rotterdam runt en voor het eerst meedoet met de Cafetaria Top 100.

‘Maar er doen veel toonaangevende zaken aan mee en het is toch wel leuk om erachter te komen hoe je zal scoren. Een mystery visit is superwaardevol en we zijn erg benieuwd naar de ervaring van de gasten. Hoe scoort ons team op gastvrijheid, wat vinden mensen van onze friet? Is het knapperig en smaakvol zoals wij het willen? Is de totaalbeleving zoals wij proberen over te brengen goed? We staan open voor aanpassingen. Feedback van een bekende is niet altijd oprecht, dat van een onafhankelijk bureau wel. Spannend dus!’

Doe net als Sammy en Pebbles mee met de Cafetaria Top 100
Schrijf je nu gratis in via cafetariatop100.nl

Reageer op dit artikel