artikel

Waarom Kwalitaria Keijzershof meedoet aan de Cafetaria Top 100

Cafetaria Top 100 1819

De inschrijving voor de Cafetaria Top 100 is in volle gang. Snackkoerier vraagt regelmatig aan ondernemers waarom ze meedoen. Dit keer: Siebe Commijs van Kwalitaria Keijzershof in Pijnacker.

Waarom Kwalitaria Keijzershof meedoet aan de Cafetaria Top 100
Siebe Commijs: 'De Cafetaria Top 100 zorgde voor een flinke boost in de omzet.' (C) Roel Dijkstra - Foto Dennis Wisse.

‘We hebben nu drie keer meegedaan. Vorig jaar zijn we op plek 11 geëindigd. Dat zorgde voor een flinke boost in de omzet van 15 procent’, zegt bedrijfsleider Siebe Commijs van Kwalitaria Keijzershof.

‘We hebben daarnaast de kritische punten in de rapporten opgepakt. Zo hebben we gewerkt aan de uitstraling van het pand en kijken we nog beter naar gastvrijheid. Wij zijn een vrij groot bedrijf, maar je hoeft niet groot te zijn om goed te scoren in de Top 100. Het gaat erom dat je uitblinkt in kwaliteit, service en gastvrijheid. Ik denk dat veel meer bedrijven zich moeten inschrijven, want je zaak wordt er beter van. Andere mensen zien dingen die je zelf niet ziet en je kunt van iedereen leren.’

Doe net als Siebe mee met de Cafetaria Top 100.
Schrijf je nu gratis in via cafetariatop100.nl

Reageer op dit artikel