artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.99: Verhage Rotterdam – Prinsenplein, Rotterdam

Cafetaria Top 100 21

Het eerste wat ons bij binnenkomst opvalt, is de steunpilaar met daarop de tekst: ‘Ben je als kind kleiner dan 1,20 meter, dan mag je zelf je ijsje tappen’. Wat leuk bedacht.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.99: Verhage Rotterdam – Prinsenplein, Rotterdam

Ook de kinderhoek komt erg vriendelijk over. Het valt sowieso op hoeveel aandacht hier is besteed aan het interieur. ‘Uitstekend verzorgd met een frisse, warme uitstraling’, schrijft de jury. Niet alleen het interieur ziet er netjes uit, ook de medewerkers lopen er keurig en kreukvrij bij. We worden bij binnenkomst met een glimlach en een ‘goedemiddag’ begroet. Onze bestelling is er snel en gaat gepaard met een ‘eet smakelijk’. Minpunt is dat een aantal tafels tijdens ons bezoek niet werd afgeruimd. Dat is jammer, maar de medewerkster die heel open en enthousiast over haar werk vertelt, stemt ons dan wel weer heel vrolijk. 

Verhage Rotterdam – Prinsenplein
Prinsenplein 1, 3078 GW Rotterdam
Verhage.nu

Reageer op dit artikel