artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.98: Verhage Delfgauw – De Emerald, Delfgauw

Cafetaria Top 100 35

Verhage Delfgauw kan alvast dit compliment in haar zak steken: ‘De dame die me begroet, heeft een ontwapenende hartelijkheid over zich. Doet ze erg leuk.’

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.98: Verhage Delfgauw – De Emerald, Delfgauw

De zaak is schoon en netjes. En dat is extra knap gezien het feit dat vlak voor binnenkomst van de vakjury een schoolklas met zo’n twintig kinderen de zaak verlaat. ‘Je zou chaos verwachten, maar er staat nog geen stoel scheef’, noteert de jury.

‘De cafetaria ziet er netjes uit en de uitstraling is schoon en fris. We worden vriendelijk geholpen en de friet die smaakt er goed. De directe omgeving is niet geheel vrij van zwerfvuil, maar dat is ook lastig gezien de ligging op een openbare parkeerplaats. Hoewel de productpresentatie iets creatiever mag, is dit een bedrijf dat absoluut in de Cafetaria Top 100 thuishoort.’ 

Verhage Delfgauw – De Emerald
Gouden Rijderplein 12
2645 EX Delfgauw
Verhage.nu

Reageer op dit artikel