artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.97: De Snackbar lunch and dinner, Deurne

Cafetaria Top 100 20

Wat een prachtige zaak is De Snackbar in Deurne. Je ziet dat veel aandacht is besteed aan het interieur. ‘Bij binnenkomst springt het frisse groen je tegemoet. Een mooi en smaakvol geheel.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.97: De Snackbar lunch and dinner, Deurne

‘Alles is spic en span’, schrijft de vakjury. De producten worden fraai gepresenteerd en de kaart is uitgebreid en divers. Ook gasten met een gluten- of lactose-intolerantie kunnen hier prima terecht. Het team van De Snackbar mag absoluut trots zijn op haar zaak. ‘Complimenten’, aldus de vakjury.

Deze tipt wel om nieuwe gasten met nog íets meer enthousiasme te begroeten en om de bestelmogelijkheden uit te breiden met bijvoorbeeld een app of via de website. ‘Dat zou dit mooie bedrijf nog veel extra’s kunnen bieden’, meent de jury.

De Snackbar Lunch and Dinner
Helmondseweg 65
5751 GB Deurne
Desnackbardeurne.nl

Reageer op dit artikel