artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.96: Cafetaria Eethuis Family, Uithoorn

Cafetaria Top 100 39

Een prima verzorgde cafetaria waar aandacht is besteed aan de inrichting en decoratie. De cafetaria is rondom vrij van zwerfvuil, er wordt op een hygiënische manier gewerkt en de zaak ziet er van binnen schoon uit.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.96: Cafetaria Eethuis Family, Uithoorn

Ook op het gebied van gastvrijheid en service krijgt dit bedrijf een ruime voldoende. ‘De bediening is snel en vriendelijk’, noteert de vakjury. En de geserveerde friet? Die is er verrukkelijk. ‘De kwaliteit is in orde. De friet is goed gebakken en heeft een goede temperatuur.’

Leuk is dat Family Uithoorn met de tijd meegaat. Het bedrijf is actief op social media en bezorgt aan huis op de scooter of de e-bike. Het geheel maakt een zeer professionele indruk. Tip van de jury: zet voorraden niet op de grond, dat staat rommelig. Verder is dit een zaak die in de Cafetaria Top 100 hoort, zo luidt de conclusie. 

Cafetaria Eethuis Family
Marijnenlaan 32
1421 NG Uithoorn
Familyuithoorn.nl

Reageer op dit artikel