artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.95: Cafetaria & BroodjesExpress Snack77, Goes

Cafetaria Top 100 16

Gastvrijheid staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. ‘Daar kunnen andere een voorbeeld aan nemen’, noteert de vakjury. Bij binnenkomst wordt direct oogcontact gemaakt en we worden vriendelijk welkom geheten. Een begroeting die vergezeld gaat met een grote glimlach. Fijn binnenkomen zo! Onze bestelling staat binnen zeven minuten op tafel. Een goed gebakken friet […]

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.95: Cafetaria & BroodjesExpress Snack77, Goes

Gastvrijheid staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. ‘Daar kunnen andere een voorbeeld aan nemen’,
noteert de vakjury. Bij binnenkomst wordt direct oogcontact gemaakt en we worden vriendelijk welkom geheten.

Een begroeting die vergezeld gaat met een grote glimlach. Fijn binnenkomen zo! Onze bestelling staat binnen zeven minuten op tafel. Een goed gebakken friet is het resultaat. Op dat vlak scoort Snack77 punten. Niet alleen in de Cafetaria Top 100, maar ook in AD-friettest. De frietzaak in Goes kreeg daarin een 9 dit jaar. Scoren doen ze ook op het gebied van hygiëne. De cafetaria ziet er schoon en opgeruimd uit en er hangt een aangename geur. Het interieur is voor verbetering vatbaar. Maar met de verbouwingsplannen die Snack77 heeft, wordt die slag vast ook nog gemaakt. Dus ga vooral zo door.

Cafetaria & Broodjes Express Snack77
Oostsingel 50, 4461 KC Goes
Snack77.nl

Reageer op dit artikel