artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.94: Verhage Rotterdam – Zuidplein, Rotterdam

Cafetaria Top 100 25

Een mooie zaak in een overdekt winkelcentrum. Het gebruik van hout, de wand met sfeerfoto’s van Rotterdam en de mooie krijtborden geven deze zaak een warme uitstraling.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.94: Verhage Rotterdam – Zuidplein, Rotterdam

De medewerkers zien er vriendelijk en verzorgd uit in hun kreukvrije werkkleding. ‘Hier voel je je welkom’, zo noteert de vakjury. Deze wordt ook met een groet en een glimlach ontvangen. ‘Leuk detail is het houten trapje in de zaak waardoor kinderen de toppings voor het ijs beter kunnen zien en aanwijzen.’

De bestelling verloopt vlot en arriveert snel. Zodra een gast vertrokken is, worden de tafels afgeruimd. Onze vakjury adviseert nog wat meer beleving te creëren, bijvoorbeeld door de producten te serveren in een schaaltje of op een mooi bord. Zonde namelijk om die heerlijke kaassoufflé te laten verdwijnen in een puntzakje. 

Verhage Rotterdam – Zuidplein
Zuidplein 518, 3083BM Rotterdam
Verhage.nu

Reageer op dit artikel