artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.93: Snackkiosk Rotonde Gieten, Gieten

Cafetaria Top 100 154

We treffen deze zondagmiddag een prima verzorgde cafetaria aan waar goed aandacht is besteed aan het interieur. Het is er schoon en de locatie is uniek. Het kioskgebouw ligt op het OV-knooppunt bij Gieten, nabij een P+R parkeerplaats. Bussen rijden er af en aan met als centraal middelpunt deze snackkiosk. Een goede plek voor een […]

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.93: Snackkiosk Rotonde Gieten, Gieten

We treffen deze zondagmiddag een prima verzorgde cafetaria aan waar goed aandacht is besteed aan het interieur. Het is er schoon en de locatie is uniek. Het kioskgebouw ligt op het OV-knooppunt bij Gieten, nabij een P+R parkeerplaats. Bussen rijden er af en aan met als centraal middelpunt deze snackkiosk. Een goede plek voor een tussenstop voor de reiziger.

Bij binnenkomst worden we vriendelijk begroet. De zaak is qua ruimte beperkt, maar opvallend efficiënt ingericht, merkt ons jurylid op. We bestellen een patatje en dat blijkt boven verwachting. De bestelling is in no time klaar. Deze frietjes ruiken en smaken heerlijk. De temperatuur is goed op orde en ze zijn lekker knapperig. Voor deze friet komen we graag nog een keer naar Gieten.

Snackkiosk Rotonde Gieten
Eexterweg 68
9461BG Gieten
Snackkioskrotondegieten.nl

Reageer op dit artikel