artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.92: Snackpoint De Passage, Wolvega

Cafetaria Top 100 20

Wat een prachtige zaak! Het interieur ziet er gelikt uit. ‘Geen krasje en geen kruimeltje te zien’, zo noteert de jury. De styling en het interieur nodigen echt uit om binnen te komen. Een lust voor het oog.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.92: Snackpoint De Passage, Wolvega

‘Ik krijg het idee dat ik in een restaurant zit, in plaats van in een cafetaria’, schrijft de vakjury. De snacks liggen er aantrekkelijk en fris bij in de vitrine. Vuil krijgt in deze zaak geen kans. Ieder patatje dat sneuvelt, wordt direct opgeraapt door de medewerkers en weggegooid.

De friet is er overigens lekker knapperig en goed op temperatuur. Deze krijgen we vlug aan tafel geserveerd en gaat gepaard met een vriendelijk ‘eet smakelijk’. We hadden ook nog gehoopt op een vrolijk ‘tot ziens’ bij het verlaten van de zaak. Dat blijft dit bezoek uit, maar verder is deze cafetaria een aanwinst voor Wolvega. 

Snackpoint De Passage
Oppers 55, 8471 ZK Wolvega
Cafetariadepassage.nl

Reageer op dit artikel