artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.91: Nose4food, Zeist

Cafetaria Top 100 22

De ontvangst bij Nose 4 food in Zeist is heel hartelijk. Ondanks dat het tijdens ons bezoek druk is in de zaak, krijgen we een glimlach en een vriendelijke begroeting. Binnen drie minuten plaatsen we onze bestelling en nog geen tien minuten later wordt aan tafel een heerlijk frietje geserveerd.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.91: Nose4food, Zeist

Ze hebben hier niet alleen een neus voor eten, maar ook voor gastvrijheid. Wat op dat punt scoort deze zaak flink met een 9. Hier is de klant duidelijk koning. Wat betreft interieur ziet het er netjes uit, maar hier en daar kunnen er nog wat puntjes op de i.

Vaste gasten van Nose 4 food worden beloond. Zij kunnen met een klantenkaart korting sparen. Ook leuk is de cadeaukaart voor nieuwe bewoners, zo noteert de jury. Maar ook wij komen hier graag nog een keer terug. 

Nose 4 food
Noordweg 1
3704 GK Zeist
Nose4food.nl

Reageer op dit artikel