artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.90: Vitaria Eeterij Family, Amsterdam

Cafetaria Top 100 21

Een zeer net interieur treffen we aan, hier aan de rand van Amsterdam, op het Haveneiland West. Gelegen aan een doorgaande weg missen we een beetje de extra uitingen om passanten naar binnen te halen. Wel zien we verzorgde bloembakken.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.90: Vitaria Eeterij Family, Amsterdam

Het is sowieso schoon en netjes aan buitenkant. Binnen, opvallend: de nadruk ligt hier op wijn. Op iedere tafel een fles en we treffen een mooie wijnkast aan in de zaak. De bar is goed verzorgd. En daar houdt het niet op. De zeer vriendelijk jonge dame die ons helpt, is zeer klantgericht en doet actief aan bijverkoop, daar verdien je het op, prima! Maar ook een compliment voor haar collega’s. Ze zijn gedreven, vakkundig en proberen het de gast op een leuke manier naar de zin te maken. Wees zuinig op deze mensen, zouden we willen meegeven. 

Vitaria Eeterij Family
IJburglaan 1363
1087 JJ Amsterdam
Family-ijburg.nl

Reageer op dit artikel