artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.88: Plaza De Frietkraam, Mill

Cafetaria Top 100 66

In het Land van Cuijk vinden we het pittoreske dorpje Mill. Sinds 1955 is Cafetaria De Frietkraam hier al een begrip. Nancy Ruwiel Couwenberg zwaait er sinds 1992 de scepter. Eerst nog onder de vlag van Kwalitaria en sinds 2012 Plaza.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.88: Plaza De Frietkraam, Mill
Mill 30 september 2015 Exterieur Plaza De Frietkraam

Als wij ons jurybezoek brengen, is het druk in het Brabantse dorp. Er is een braderie. We willen het liefst een cafetaria beoordelen op een ‘normale’ dag, maar het blijkt hier prima mogelijk om het tijdens de braderie te doen. Ondanks de drukte worden we namelijk direct opgemerkt. Een vriendelijke groet wordt gevolgd door een opname van de bestelling en het aanbod aan tafel plaats te nemen. De bestelling is uitstekend in orde. We nemen nog even de omgeving in ons op. Prima, besluiten we. Overzichtelijk en duidelijk. Gespeeld met de beperkte ruimte in vrolijke kleuren, en netjes in de Plaza-stijl. 

Plaza De Frietkraam
Marijkestraat 2, 5451 ZK Mill
Plazadefrietkraam.nl

Reageer op dit artikel