artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.87: Verhage Den Haag – Ypenburg, Den Haag

Cafetaria Top 100 54

Bij aankomst zien we tafels en stoelen voor de deur staan. Er staan bloemen op de tafels, een of twee roosjes per tafel, leuk. De stoelen vertonen duidelijke gebruikssporen, maar zien er verder netjes uit.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.87: Verhage Den Haag – Ypenburg, Den Haag

Dan binnen: meubilair en vloer bieden een verzorgde aanblik, net als de wanddecoratie trouwens. We worden vrijwel direct vriendelijk en hartelijk te woord gestaan en na onze bestelling nemen we plaats.

Na een paar minuten krijgen we ons drankje en niet veel later het eten, netjes op een langwerpig bord geserveerd. De medewerkster wenst ons smakelijk eten. Complimenten voor de reclame in de zaak. Mede dankzij de prima manier waarop het assortiment kenbaar wordt gemaakt, worden we echt op ideeën gebracht. Leuke en onverwachte verrassingen. Dit is een prima cafetaria waar we graag nog eens terugkomen.

Verhage Den Haag – Ypenburg
Oude Kustlijn 2, 2496 SE Den Haag
Verhage.nu

Reageer op dit artikel