artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.86: Verhage Gouda – Bloemendaal, Gouda

Cafetaria Top 100 20

Het eerste dat hier opvalt is de netheid. Zowel binnen als buiten een plaatje. Op de muren hangt leuke decoratie, op de tafels zouden we nog iets meer daarvan willen zien, een leuk plantje of iets dergelijks.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.86: Verhage Gouda – Bloemendaal, Gouda

Dan de medewerkers, fijne lui hier! We worden hartelijk begroet bij binnenkomst en zodra er iemand vrij is worden we direct en vriendelijk geholpen. We bestellen een frites en een frikandel en ons wordt vriendelijk verteld dat we plaats mogen nemen.

Het eten wordt netjes aan tafel gebracht en de medewerkster wenst ons smakelijk eten. Halverwege komt ze ook nog vragen of alles smaakt, goed bezig hoor. We bestellen tussendoor nog een cola en ook die wordt netjes aan tafel gebracht, terwijl we eigenlijk op een halve meter afstand van die cola zitten. Oprechte gastvrijheid en we voelen ons echt gewaardeerd als gast hier.

Verhage Gouda – Bloemendaal
Gildenburg 94
2804 VK Gouda
Verhage.nu

Reageer op dit artikel