artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.85: Kwalitaria Keijzershof, Pijnacker

Cafetaria Top 100 15

Voor de deur bij Kwalitaria Keijzershof vallen meteen de grote bezorgscooters op. Ze staan weliswaar netjes opgesteld, maar zijn wel erg ‘aanwezig’. Binnen treffen we een zeer schone zaak aan. En knap: er wordt veel gebruik gemaakt van reclame-uitingen, maar het wordt nooit storend.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.85: Kwalitaria Keijzershof, Pijnacker

De jongen die aan het werk is, begroet ons oprecht en vriendelijk. Een tweede medewerker die de bedrijfsleider blijkt te zijn, gaat direct een vriendelijk gesprek met ons aan. We bestellen een frites met en dat krijgen we ook. Qua opmaak mag ’t iets leuker –vierkant wit bord-. En opvallend; de saus ligt over de frites. Als we er later naar vragen blijkt de bedrijfsleider er ook geen fan van, maar zijn baas wel. We snappen het, maar zouden willen meegeven: blijf die discussie aangaan. Als het op een bord gepresenteerd wordt is het toch beter om de saus apart te serveren. Leuker, netter en het voorkomt ‘doorweekte’ frites. 

Kwalitaria Keijzershof
Hoefbladplein 15
2643 KD Pijnacker
Keijzershof.kwalitaria.nl

Reageer op dit artikel