artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.83: Paulus Fritespaleis, ‘s-Gravendeel

Cafetaria Top 100 21

Kleine buurtzaak met een nadrukkelijke ‘oerfriet-uitstraling’. Het is belangrijk voor Paulus Fritespaleis, het staat ook op de site. Hier hechten ze belang aan gezond en verantwoord. Wie op de homepage kijkt wordt – op het moment van schrijven – begroet door het fruit van de Shake van de Maand, kiwi’s.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.83: Paulus Fritespaleis, ‘s-Gravendeel

Daarnaast zijn veel snacks huisgemaakt. De tafel waar we aan plaatsnemen is schoon, vrij van kruimels of andere onregelmatigheden. Dat geldt overigens voor het gehele meubilair. Het terras dat we voor de deur zien staan, is ook schoon en er ligt geen zwerfvuil in de omgeving. Een prima begin.

De medewerkers die ons te woord staan, dragen bedrijfskleding en zien er verzorgd uit. We
bestellen frites. Deze zijn goed gebakken, hebben een mooie kleur en zijn krokant. Leuk geserveerd in een kartonnen puntzak in een houder. Wie mee wil nemen, krijgt het in een plastic bak. 

Paulus Fritespaleis
Smidsweg 23a
3295 BT ’s-Gravendeel
Paulusfritespaleis.nl

Reageer op dit artikel