artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.82: Verhage Rotterdam – Zevenkamp, Rotterdam

Cafetaria Top 100 24

Deze vestiging van Verhage vinden we onder een appartementencomplex aan de rand van Rotterdam. Bij binnenkomst zien we aan de linkerkant een lange tafel met kranten. Hierboven hangen grote lampen die het geheel een gezellige en huiselijke sfeer geven. Daar is duidelijk aandacht aan besteed.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.82: Verhage Rotterdam – Zevenkamp, Rotterdam

De counter is voorzien van een mooie glazen stol met chocolademuffins, we zien een leuke, kleine, toch opvallende ijshoek, een warmhoud-vitrine met daarin stukjes kip en een mooi gegrilde kip die – net van het spit – wordt gepresenteerd. Dat is prettig binnenkomen.

Maar daarbij blijft het niet. De eigenaren ontvangen ons bij binnenkomst enthousiast en we worden direct te woord gestaan. Spontaan vertellen ze ons dat, wanneer we in de zaak willen eten, we mogen plaatsnemen en er een menukaart op tafel staat. Even later komt ze bij ons om de drank op te
nemen. Top! 

Verhage Rotterdam – Zevenkamp
Zevenkampse Ring 749
3069 MD Rotterdam
Verhage.nu

Reageer op dit artikel