artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.81: Kwalitaria Delifrance Colijn, Rhenen

Cafetaria Top 100 32

Een mooie zaak, hier waar Utrecht overloopt in Gelderland. Ondanks dat de inrichting niet al te uitbundig is, hebben we overduidelijk met Kwalitaria te maken.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.81: Kwalitaria Delifrance Colijn, Rhenen
Kwalitaria Deifrance Colijn

Dat merken we ook bij het uitserveren van de gerechten. De friet in een klein frietmandje en het gebruik van een ‘Kwalitaria-broodplank’ in plaats van een bord. Het afgelopen jaar is er verbouwd, met als resultaat dat wanneer het druk wordt het voormalige terras achter de zaak bij de zaak getrokken wordt. Hierdoor verdubbelt het aantal zitplaatsen naar zestig.

Wat we erg kunnen waarderen: Colijn zet niet in op prijsknallers, maar mikt op kwaliteit. Bijvoorbeeld door het gebruik MRIJ-vlees, 100 procent rundvlees voor de hamburgers. Tot slot nog even een complimentje voor de medewerkster: ze weet wat gastvrijheid inhoudt. Komt ook tijdens het eten vragen of alles naar wens is. Ook de interactie met andere klanten is hartelijk. Ga zo door. 

Kwalitaria Délifrance Colijn
Herenstraat 38
3911 KC Rhenen
Colijn.kwalitaria.nl

Reageer op dit artikel