artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.8: Snackpoint De Sticht, Ammerstol

Cafetaria Top 100 46

Het is prachtig om te zien dat een relatief kleine cafetaria in een dorp van 2000 inwoners zijn zaakjes zo goed voor elkaar heeft’, noteert de vakjury na het bezoek aan Snackpoint de Sticht.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.8: Snackpoint De Sticht, Ammerstol

Mooie opsteker voor eigenaar Pieter Hoogendoorn, toch? Maar het gaat nog verder: ‘Ik was blij verrast om middenin het groene hart zo’n mooie cafetaria aan te treffen met zulke aardige en vakbekwame ondernemers. Ze zijn heel enthousiast en werken goed samen met het jonge personeel. Als gast voel je dat de sfeer goed is.’

Natuurlijk zijn de frites lekker, worden ze correct geserveerd en praten we over een schone zaak. Anders eindig je niet op plaats 8 in de Cafetaria Top 100. De huisstijl van Snackpoint is consequent doorgevoerd. Naast de cafetaria houdt Hoogendoorn zich ook bezig met catering en heeft hij een snackwagen beschikbaar voor feesten en partijen. In december doet deze dienst als oliebollenkraam!

Snackpoint de Sticht
Achterweg 34
2865 XE Ammerstol
Snackpointdesticht.nl

Reageer op dit artikel