artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.63: Mieja’s Snelbuffet, Oude Pekela

Cafetaria Top 100 25

Zeer vriendelijk personeel met een kleine ’maar’: bijverkoop zoals extra saus ontbrak. De cafetaria nodigt uit om binnen te komen en eenmaal in de zaak voel je je als gast thuis. De oppervlakte is niet groot, het interieur ziet er simpel, maar netjes en schoon uit.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.63: Mieja’s Snelbuffet, Oude Pekela

Door de kleine ruimte is er niet veel plek voor de kassa. Dit is op een slimme manier opgelost: de kassa kan worden weggeschoven, waardoor je achter de balie kunt komen. Opvallend: Mieja’s Snelbuffet presenteert de patat in een stenen puntzak. Een tip: een consequenter doorgevoerde huisstijl zou nog uitnodigender werken.

Mieja’s Snelbuffet
Burgemeester van Weringstraat 12
9665 GS Oude Pekela
Miejassnelbuffet.nl

Reageer op dit artikel