artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.62: Plaza De Stoete, Lisse

Cafetaria Top 100 22

De website vermeldt het al: Plaza De Stoete is veel meer dan een cafetaria. Zo heeft De Stoete een gevarieerde broodjeskaart.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.62: Plaza De Stoete, Lisse

Het welkom is hartelijk, het personeel vakkundig. Het assortiment wordt duidelijk en smaakvol gepresenteerd, een mooie videowall prikkelt de zintuigen. Ondanks dat De Stoete een formulebedrijf is, onderneemt Don Versluijs zelf initiatieven. Bijvoorbeeld op het gebied van productinnovatie en interieur. In 2015 onderging De Stoete een grote verbouwing. Ook toont de ondernemer zijn sociale gezicht: van elke verkochte kidsbox gaat een deel van de opbrengst naar Villa Pardoes. Ga zo door! 

Plaza De Stoete
Kanaalstraat 108
2161 JR Lisse
Plazadestoete.nl

Reageer op dit artikel