artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.61: Eetpaleis ’t Vosje Groote Wielen, Rosmalen

Cafetaria Top 100 39

Eetpaleis ’t Vosje is een cafetaria met een grote stopkracht en een professionele bedrijfsvoering.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.61: Eetpaleis ’t Vosje Groote Wielen, Rosmalen

Duurzaamheid is helemaal ingeburgerd binnen het bedrijf. Het verpakkingsmateriaal is van gerecycled papier, de koffie van Max Havelaar. Eenmaal over de drempel valt de productpresentatie meteen in het oog. Opvallend is de ijshoek met ijs, milkshakes, slush en vers fruit. Ook het terras ziet er prima verzorgd uit. Deze is toegankelijk vanaf de straat en de cafetaria. Lekkere knapperige frieten maken het feest bij ’t Vosje compleet.

Eetpaleis ’t Vosje Groote Wielen
Groote Wielenlaan 391
5247 JC Rosmalen
Eetpaleisvosje.nl

Reageer op dit artikel