artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.60: ’t Eiland Vol Smaak, Dronten

Cafetaria Top 100 118

Deze keer scoort de vestiging in Nunspeet iets beter, maar ’t Eiland Vol Smaak in Dronten is vrijwel gelijkwaardig en haalt eveneens een hoog niveau.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.60: ’t Eiland Vol Smaak, Dronten

Qua organisatie staat het bedrijf als een huis, dat kun je wel aan de gedreven en ervaren eigenaar overlaten. Een professionele werkwijze gaat gepaard met een snelle en vlotte bediening. Het assortiment is uitgebreid, waarbij de traditionele en smaakvolle gerechten bijzonder mogen worden genoemd. Het exterieur, met name de gevel, verdient wat aandacht. De producten worden overzichtelijk gepresenteerd in een mooie vitrine. Als gast voel je je hier gelijk welkom. 

’t Eiland Vol Smaak
De Rede 36
8251 EW Dronten
T-eiland.nl

Reageer op dit artikel