artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.6: Verhage Burgh-Haamstede, Burgh-Haamstede

Cafetaria Top 100 14

Een tweede Verhage in de top-10! Tijdens ons bezoek aan Zeeland zien we een prachtige Verhage aan de Ring. Alles wordt hier goed bijgehouden; anders had het interieur er na ruim 5 jaar wel anders uitgezien.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.6: Verhage Burgh-Haamstede, Burgh-Haamstede

Complimenten voor eigenaar Steffen Costerus. De sfeervolle wandschildering geeft gasten een vertrouwd gevoel. Medewerkers maken oogcontact, geven een welgemeende glimlach en nemen de bestellingen correct op. Onze bestelling wordt keurig aan tafel uitgeserveerd.

Wat moeten we er nog aan toevoegen? In dit seizoensbedrijf gaat het zoals het hoort. De hygiëne lijdt niet onder de drukte tijdens ons bezoek; alles ziet er schoon en opgeruimd uit. Waar je je ook bevindt in de zaak; overal schittert het assortiment je tegemoet. En dat zijn hier niet alleen frites en snacks. Lunchen met een broodje of een salade is ook een van de opties. De koffie bij dit Zeeuwse pareltje is van DE.

Verhage Burgh-Haamstede
Ring 8
4328 AE Burgh-Haamstede
Verhage.nu

Reageer op dit artikel