artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.58: Cafetaria Lammers De Veersche Poort, Middelburg

Cafetaria Top 100 19

Dit gerenommeerde bedrijf is al ruim 50 jaar actief en beschikt over twee vestigingen. De Veersche Poort is de grootste zaak met veertig zitplaatsen.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.58: Cafetaria Lammers De Veersche Poort, Middelburg

De gemoedelijke sfeer valt gelijk op. Een ander onderscheidend punt is het ambachtelijke karakter. Dat zie je terug in de zelfgemaakte producten, daarmee doet Lammers aan klantenbinding. Service en gastvriendelijkheid dragen daar eveneens aan bij. Het afscheid van mede-eigenaar en bevlogen ondernemer Patrick Lammers (zoon van de grondleggers) is beslist een aderlating. Echter, Cafetaria Lammers staat nu volledig onder leiding van zijn compagnon Tommie de Bont. Daarmee is het bedrijf ook de komende jaren in goede handen. 

Cafetaria Lammers – De Veersche Poort
Fazantenhof 2
4332 XT Middelburg
Cafetarialammers.nl

Reageer op dit artikel