artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.53: Cafetaria De Vluchtheuvel, Culemborg

Cafetaria Top 100 29

Interessante nieuwkomer. Eigenaar Tim Colijn groeide op tussen de friet en het ijs. Het is dan niet zo gek dat hij ooit voor zichzelf zou beginnen.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.53: Cafetaria De Vluchtheuvel, Culemborg

In Cafetaria De Vluchtheuvel proef je de ondernemersgeest. De ruim opgezette zaak bevindt zich in een multiculturele wijk. Dat zie je terug op de menukaart waarop speciaal enkele halal gerechten staan. Ook vegetarische klanten komen aan hun trekken. Het interieur is kraakhelder en er wordt zeer netjes gewerkt. Op het gebied van productpresentatie kan er nog een stap worden gemaakt via narrowcasting. De ondernemer is zeer actief op social media, het werpt zijn vruchten af.

Cafetaria De Vluchtheuvel
Chopinplein 13
4102 CP Culemborg
Vluchtheuvel-culemborg.nl

Reageer op dit artikel