artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.50: Verhage Hoofddorp – Floriande, Hoofddorp

Cafetaria Top 100 62

Verhage Floriande is een begrip in cafetarialand en ontbreekt maar zelden op deze lijst. De eigenaren Marco en Gisela Honsbeek hebben hun sporen ruimschoots verdiend.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.50: Verhage Hoofddorp – Floriande, Hoofddorp

Ze begonnen 2 jaar geleden een tweede zaak: Verhage Waddinxveen dat sinds dag één flink aan de weg timmert. Medewerkers motiveren en gasten verwennen. Daar draait het om, aldus de enthousiaste ondernemers. Over de ambiance bij Verhage Floriande kunnen we kort zijn: er heerst een prettige, ongedwongen sfeer. Het bruist en ook aan de kinderen wordt gedacht getuige het springkussen. De heerlijke producten vormen de basis van het succes. Marketing en communicatie staan eveneens goed op de rit.

Verhage Hoofddorp – Floriande
Almkerkplein 62
2134 DR Hoofddorp
Verhage.nu

Reageer op dit artikel