artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.49: Snackpoint De Boslaan, Veenendaal

Cafetaria Top 100 22

Met een kleine sprong dringt Snackpoint De Boslaan de top-50 binnen. Na de metamorfose tot Snackpoint dacht de eigenaar jaren vooruit te kunnen. Aangezien de wijkcafetaria nu alweer uit zijn jasje is gegroeid, wacht opnieuw een flinke verbouwing.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.49: Snackpoint De Boslaan, Veenendaal

De zaak wordt een stuk groter en de bakwand maakt plaats voor een nieuw model met meer capaciteit, om zo ook op piekmomenten gasten snel en adequaat te kunnen helpen. De ondernemer denkt graag enkele stappen vooruit en investeert mede daarom in ledverlichting. Bezorging is in de nieuwe situatie een optie, ook daar liggen kansen.

Snackpoint De Boslaan
Oleander 1A
3904 LN Veenendaal
Snackpoint-deboslaan.nl

Reageer op dit artikel