artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.48: Plaza De Zuidert, Emmeloord

Cafetaria Top 100 21

En dat is drie… Het is Mark en Ilse Coppes gelukt om ook met hun derde zaak een plek in de Top 100 te bemachtigen.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.48: Plaza De Zuidert, Emmeloord

Petje af voor deze ambitieuze ondernemers, want Plaza De Zuidert is pas zestien maanden open. En dan nu al dit niveau! Maar de jury had het kunnen weten: met Plaza Wassenburg en Plaza De Ketting flikte het echtpaar immers hetzelfde kunstje. De uitstraling van deze cafetaria is wat steriel en mist warmte. Professioneel en vriendelijk personeel maakt dat overigens meer dan goed. En er wordt op een prettige manier aan bijverkoop gedaan. 

Plaza De Zuidert
Sondelstraat 19
8304 GB Emmeloord
Plazafoodforall.nl/vestigingen/plaza-zuidert-emmeloord/

Reageer op dit artikel