artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.47: Kwalitaria ’t Luifeltje, Burgum

Cafetaria Top 100 52

De zaak heeft de uitstraling van een restaurant, maar handhaaft het laagdrempelige karakter. Dat is prettig, want op die manier kunnen meerdere doelgroepen worden bediend. Enkele schoonheidsfoutjes zorgen ervoor dat er deze keer geen top-20- plaats inzit. Met name op het gebied van gastvriendelijkheid.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.47: Kwalitaria ’t Luifeltje, Burgum
Burgum-20160705 Kwalitaria 't Luifeltje van ondernemer Bauke van der Meer.

De ontvangst viel bijvoorbeeld wat tegen, net als de persoonlijke aandacht gedurende ons bezoek. Kennis en vakmanschap zijn ruimschoots aanwezig bij deze ervaren ondernemer. Kwalitaria ’t Luifeltje heeft ook een belangrijke sociale functie in het dorp. Dat beseft de eigenaar als geen ander. De grote ijsvitrine ziet er aanlokkelijk uit, het is een echte eyecatcher. 

Kwalitaria ’t Luifeltje
Schoolstraat 11
9251 EA Burgum
Tluifeltje.kwalitaria.nl

Reageer op dit artikel