artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.45: ’t Eiland Vol Smaak, Nunspeet

Cafetaria Top 100 49

Voor het eerst deed ’t Eiland in Nunspeet 10 jaar geleden mee aan deze competitie. Het bedrijf eindigde destijds op een mooie tiende plaats. Het bedrijf is met de tijd meegegaan en met de nieuwe naam ’t Eiland Vol Smaak wordt nu opnieuw een stap in de richting van een topklassering gedaan.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.45: ’t Eiland Vol Smaak, Nunspeet
Fotostudio Wierd

De ruim opgezette zaak oogt transparant en modern. Het nodigt ook aan de buitenkant uit om naar binnen te gaan. De vitrines zijn een lust voor het oog. Op deze manier heeft het echt meerwaarde. Let wel op de
details als het gaat om netheid. Lokale betrokkenheid is een sterk punt.

t Eiland Vol Smaak
Stationslaan 81
8071 CL Nunspeet
T-eiland.nl

Reageer op dit artikel