artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.43: ’t Pakhuis Horeca & Catering, Ede (de Klomp)

Cafetaria Top 100 37

Het bedrijf ’t Pakhuis Horeca & Catering Service in De Klomp is voor de derde keer op rij opgenomen in de Cafetaria Top 100.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.43: ’t Pakhuis Horeca & Catering, Ede (de Klomp)

Gezien het hoge niveau van dit bedrijf zal niemand dat verbazen. De veelzijdige zaak van Syl Lammers heeft ook snel naam gemaakt. Het is graag verantwoord de lekkerste. Regionale producten en duurzaamheid spelen in het bijzondere concept een voorname rol. Het mooie interieur straalt een en al gezelligheid uit. Hier zit je op je gemak en dat is weer goed voor de meerverkoop. De kansen die social media bieden, worden maximaal benut, handig om leuke acties te promoten en nieuws te delen. 

’t Pakhuis Horeca & Catering Service
Pakhuisweg 3a
6745 XA De Klomp
T-pakhuis.nl

Reageer op dit artikel