artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.42: Verhage Spijkenisse – Vlinderveen, Spijkenisse

Cafetaria Top 100 14

Een typische buurtzaak waar klantenbinding centraal staat. Terecht, want gasten die in de watten worden gelegd, komen terug. En dat beseft de ondernemer die midden in de wijk staat terdege.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.42: Verhage Spijkenisse – Vlinderveen, Spijkenisse

‘Gastvrijheid en service zijn top. De werkwijze is efficiënt en gestructureerd, maar de puntjes op de i ontbreken nog’, vermeldt het juryrapport. Op het interieur valt niets aan te merken, aan de buitenkant mag inmiddels wel weer iets gebeuren. Dat zou de zaak nog uitnodigender maken. De gastvrijheid is prima in orde. De vriendelijke medewerkers hebben aandacht voor de klant en doen gestructureerd hun werk. Met de stijging van plek 58 naar 42 doet Verhage Spijkenisse Vlinderveen goede zaken. Voor deze zaak rijd je om en kom je terug, aldus het jurylid. 

Verhage Spijkenisse – Vlinderveen
Vlinderveen 432
3205 EM Spijkenisse
Verhage.nu

Reageer op dit artikel