artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.41: Verhage Rotterdam-Overschie, Overschie

Cafetaria Top 100 13

Verhage Rotterdam Overschie was even uit beeld, echter nu weer helemaal terug van weggeweest met een mooie notering. Op basis van dit bezoek hoort het zeker op de ranglijst. Het is een relatief kleine zaak met desondanks veel mogelijkheden.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.41: Verhage Rotterdam-Overschie, Overschie

Het jurylid voelde zich er gelijk thuis. Dat kwam mede door de sfeervolle inrichting met een moderne uitstraling. Maar ook de medewerkers waren stuk voor stuk erg vriendelijk, dat speelt een belangrijke rol bij een gastervaring. Heel klein minpuntje: de kozijnen aan de buitenkant kunnen een schilderbeurt gebruiken. Verder viel op dat er systematisch wordt gewerkt, waardoor de wachttijd zeer beperkt bleef.

Verhage Rotterdam – Overschie
Burgemeester Baumannlaan 123A
3043 AJ Rotterdam
Verhage.nu

Reageer op dit artikel