artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.40: Kwalitaria De Bolder, Urk

Cafetaria Top 100 11

Meindert Kramer heeft zijn zaakjes goed voor elkaar. Dat zie je terug in een strakke organisatie, prettige sfeer, goede uitstraling en mooie ondersteunende promotiematerialen. Al mag er wel iets meer aandacht worden besteed aan de presentatie van de vitrine.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.40: Kwalitaria De Bolder, Urk

Kwalitaria De Bolder geldt als voorloper op het gebied van bestellen en bezorgen. Verder past de formule gewoon bij het bedrijf. De lijn is consequent doorgevoerd en komt daardoor volledig tot zijn recht. De vriendelijke medewerksters losten een probleem met de kassa prima op. De gast werd verzocht om
later te betalen, en alles ging gewoon door. Een compliment waard.

Kwalitaria De Bolder
Wijk 2/59
8312 ES Urk
Debolder.kwalitaria.nl

Reageer op dit artikel