artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.39: Cafetaria De Uitdaging, Urk

Cafetaria Top 100 21

Cafetaria De Uitdaging heeft zich binnen 3 jaar op de kaart gezet. De leuke zaak van Erik Ruiter en Sanne van de Steeg scoorde vorig jaar als nieuwkomer hoge ogen. En ook deze editie doet deze cafetaria weer van zich spreken.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.39: Cafetaria De Uitdaging, Urk
dav

Het is en blijft een topbedrijf, in de ogen van de jury. De ambitieuze ondernemers maken heel bewuste keuzes. Alleen sponsoring is nog een beetje een ondergeschoven kindje, volgens de vakjury. Er is een enorme productvariatie. Dit gaat van vers belegde broodjes tot complete menu’s en ook zelfgemaakte specialiteiten.
De sfeer, kwaliteit, hygiëne, presentatie en gastvriendelijkheid: het kan haast niet beter. 

Cafetaria De Uitdaging
Apeldoornsestraat 18
3781 BJ Voorthuizen
Cafetariadeuitdaging.nl

Reageer op dit artikel