artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.38: Verhage Vlaardingen, Vlaardingen

Cafetaria Top 100 14

Gastvrij en snel. Zo hoort het in een fastservicebedrijf. Verhage Vlaardingen maakt het opnieuw waar. Het doet het zelfs nog iets beter dan voorgaande jaren, waardoor er weer winst op de lijst wordt geboekt.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.38: Verhage Vlaardingen, Vlaardingen

De prijs-kwaliteitverhouding en marketing/communicatie zijn sterke punten van de formule, en ook bij deze vestiging is dat niet anders. Op productpresentatie en de smaak van de producten valt niets af te dingen. Wat wel iets beter kan, is het afruimen van de tafels. Maar dat is eigenlijk de enige kritische noot en ook nog eens een hele kleine. Verder alle lof. 

Verhage Vlaardingen
Van Hogendorplaan 911
3135 BK Vlaardingen
Verhage.nu

Reageer op dit artikel