artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.37: De Heuve Dutch American Diner, Beuningen

Cafetaria Top 100 28

Sterk en onderscheidend concept, voor veel soorten gasten aantrekkelijk. Veel ruimte in deze strak ingerichte zaak met toch een huiselijke sfeer. Ons jurylid is positief verrast.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.37: De Heuve Dutch American Diner, Beuningen

Naast goede producten is er sprake van beleving. Bediening aan tafel wordt als prettig ervaren. Zeker met een bord, bestek, servet en glas, zoals bij De Heuve Dutch American Diner het geval is. De huisstijl is consequent doorgevoerd, het zorgt voor een professionele uitstraling. Aan de buitenkant kan hier nog iets meer aandacht aan worden gegeven. Ook wordt zeer schoon en hygiënisch gewerkt, dat levert extra punten op. Mede daardoor stijgt De Heuve enkele plaatsen. 

De Heuve Dutch American Diner
Hadrianussingel 22
6642 AJ Beuningen
Deheuve.nl

Reageer op dit artikel