artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.35: Kwalitaria Delifrance Dalfsen, Dalfsen

Cafetaria Top 100 22

Hoge binnenkomer. Kwalitaria Délifrance Dalfsen levert een knappe prestatie, zeker als je in ogenschouw neemt dat het bedrijf nog niet zo lang actief is.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.35: Kwalitaria Delifrance Dalfsen, Dalfsen

De zaak heeft een prima stopkracht, het is van een afstand goed zichtbaar en herkenbaar. Ook van binnen straalt het één en al kwaliteit uit. Detail: de aankleding kan nog iets warmer. Al met al is de beproefde combinatie Kwalitaria-Délifrance mooi doorgevoerd met volop aandacht voor de presentatie. De producten worden snel bereid en smaken goed. Kortom, een fris en fruitig bedrijf dat met kleine verbeteringen wellicht nog verder kan stijgen.

Kwalitaria Délifrance Dalfsen
Eshuisstraat 14
7721 LC Dalfsen
Dalfsen.kwalitaria.nl

Reageer op dit artikel