artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.34: Restaria Boswinkel, Enschede

Cafetaria Top 100 32

Een mooi, prima verzorgd bedrijf. Het pretendeert de beste cafetaria van Enschede te zijn en daar doen de uitbaters flink hun best voor. Die gedegen aanpak zorgt voor hoge scores. De totaalindruk is zelfs ruim bovengemiddeld.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.34: Restaria Boswinkel, Enschede

Daardoor vinden we Restaria Boswinkel opnieuw terug in de Top 100 en ook nog eens in het ‘linkerrijtje’ oftewel de beste helft. Leuk om te zien dat ze via bordjes op tafel proberen gasten over te halen om te stemmen voor de Publieksprijs. Als we dan toch een minpuntje moeten noemen: de toiletten verdienen wat extra aandacht. Het zeer
fraaie exterieur daarentegen maakt weer veel goed.

Restaria Boswinkel
Wethouder Elhorststraat 112
7543 TG Enschede
Restariaboswinkel.nl

Reageer op dit artikel