artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.31: Kwalitaria Lekkerrr, Amersfoort

Cafetaria Top 100 10

Kwalitaria Lekkerrr in Amersfoort zorgde vorig jaar voor een daverende verrassing. Het bedrijf baarde enorm veel opzien met een tweede plaats. En dat als nieuwkomer!

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.31: Kwalitaria Lekkerrr, Amersfoort

Ook dit jaar behoort de zaak van Edith en Peter de Rijk tot de beste cafetaria’s van ons land, al doet het wel een stapje terug. Maar de competie is dan ook groot. De eigenaren blijven vernieuwen: twintig terrasplaatsen erbij, een nieuwe volautomatische koffiemachine en ander meubilair. Kwalitaria Lekkerrr en Délifrance (onder één dak) in combinatie met de ijssalon draaide na de verbouwing gelijk weer op volle toeren en blijft de gasten positief verrassen.

Kwalitaria Lekkerrr
Laan naar Emiclaer 3
3823 EG Amersfoort
Lekkerrr.kwalitaria.nl

Reageer op dit artikel