artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr. 29: Verhage Leidschenveen, Den Haag

Cafetaria Top 100 28

Op alle fronten maakt Verhage Leidschenveen een professionele indruk. Dat mag je natuurlijk ook verwachten van een vaste waarde in de Cafetaria Top 100.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr. 29: Verhage Leidschenveen, Den Haag

De zaak ziet er buiten en binnen uitstekend uit. De nieuwe, warme aankleding sorteert effect. De aparte loungestoelen bij de ingang zijn van meerwaarde. Aan de stopkracht mankeert niets: een mooie gevel en duidelijk herkenbare aanduidingen. Na het eten krijgt de gast een espresso gratis aangeboden, dat is nog eens service! De jury wordt verrast en noemt de ervaring boven verwachting. Dat wordt beloond met een zeer positief oordeel.

Verhage Leidschenveen – Den Haag
Simon Carmiggelthof 29
2492 JR Den Haag
Verhage.nu

Reageer op dit artikel