artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.28: Eethuis & cafetaria Kromdijk, Epe

Cafetaria Top 100 39

Eethuis & Cafetaria Kromdijk bestaat 5 jaar. Het eerste lustrum wordt extra luister bijgezet met deze fraaie plek. Deze moderne maar toch huiselijke zaak scoort op op een groot aantal punten hoge ogen.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.28: Eethuis & cafetaria Kromdijk, Epe

De cafetaria is ook op een breed front actief. Prima producten in combinatie met een aangename sfeer zijn bepalende factoren. De kansen van social media worden maximaal benut. Met online bestellen en bezorgen biedt cafetaria Kromdijk iets extra’s.

Tijdens het jurybezoek was de eigenaar op vakantie en dat kan hij met een gerust hart doen, zo valt in het eindoordeel van de jury te lezen: ‘Een compliment voor de medewerkster die voor het eerst alleen fungeerde.’

Eethuis & Cafetaria Kromdijk
Sint Antonieweg 5
8161 CG Epe
Kromdijk.nl

Reageer op dit artikel