artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.27: Snacksalon Het Middelpunt, Wezep

Cafetaria Top 100 66

Dit innovatieve bedrijf ziet er nog als nieuw uit en beschikt binnen en buiten over veel ruimte. Op een prima locatie heeft de familie Van der Weerd met Snacksalon Het Middelpunt dan ook goud in handen.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.27: Snacksalon Het Middelpunt, Wezep

De ondernemers weten wat er nodig is om klanten te binden. De zaak blinkt uit in hygiëne en netheid. Productpresentatie en kwaliteit staan eveneens op een hoog niveau. Deze onderdelen waardeert de jury dan ook met extra bonuspunten. Al met al stijgt Het Middelpunt verder op de ranglijst. En gezien de potentie zit er nog meer in het vat. 

Snacksalon Het Middelpunt
Zuiderzeestraatweg 587
8091 CR Wezep
Snacksalonhetmiddelpunt.nl

Reageer op dit artikel