artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.25: Verhage Struytse Hoeck, Hellevoetsluis

Cafetaria Top 100 13

Deze vestiging van Verhage bevindt zich direct aan het begin van het overdekte winkelcentrum Struytse Hoeck. Het bedrijf maakt goed gebruik van de promotiematerialen, acties en aanbiedingen van Verhage.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.25: Verhage Struytse Hoeck, Hellevoetsluis

Hoewel de jury ziet dat het meubilair niet hagelnieuw meer is, ziet het er schoon en verzorgd uit. Ze doen actief aan bijverkoop en producten worden aan tafel uitgeserveerd. We krijgen onze frites in een plastic bakje – zakje zout erbij – vorkje, servetje, kleine milkshakes, een glimlach en een vriendelijk ‘smakelijk eten.’ Als we het dienblad willen opruimen, komt een medewerker naar ons toegesneld om het uit handen te nemen. 

Verhage Hellevoetsluis – Struytse Hoeck
Struytse Hoeck 323
3223 DE Hellevoetsluis
Verhage.nu

Reageer op dit artikel