artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.24: Plaza Westerbork, Westerbork

Cafetaria Top 100 16

Plaza Westerbork krijgt bonuspunten voor gastvrijheid en hygiëne. Klinkt eenvoudig, maar het is topsport om deze twee punten elke dag op orde te hebben.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.24: Plaza Westerbork, Westerbork

sport om deze twee punten elke dag op orde te hebben. Wat worden we fijn behandeld bij deze Plaza in Westerbork. Naast het meer dan correcte bestelproces is er ook tijd voor een praatje. Ook het afscheid nemen van de gast krijgt voldoende aandacht. Communicatie verloopt met de beelden en materialen die Plaza als formule levert. Ook op de hygiëne hebben we niets aan te merken. Wat we als prettig ervaren, zijn de ruime gangpaden. 

Plaza Westerbork
Hoofdstraat 1
9431 AB Westerbork
Plazawesterbork.nl

Reageer op dit artikel