artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.23: Eetpaleis ’t Vosje Rosmalen, Rosmalen

Cafetaria Top 100 18

Een zaak van Peter Vos bezoeken, is altijd een feest. Niet alleen vanwege de vriendelijke medewerkers, de zaken die er tiptop uitzien, maar ook door het assortiment dat steeds weer een glimlach op ons gezicht tovert (aspergekroket/pepernoot-bitterbal).

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.23: Eetpaleis ’t Vosje Rosmalen, Rosmalen

Bij deze oud-winnaar vertoeven we altijd graag; fraai terras, mooi fris interieur met duidelijke productpresentatie. Het personeel is enthousiast, correct en vriendelijk. De medewerker geeft aan dat we ons drankje zelf mogen pakken uit de gekoelde gastronorm-bak. Met opener en bakje voor de dopjes. Klein voorbeeldje, maar hier is aan alles gedacht. 

Eetpaleis ’t Vosje Rosmalen
Raadhuisstraat 49
5241 BK Rosmalen
Eetpaleisvosje.nl

Reageer op dit artikel