artikel

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.22: De Canterlanden, Gytsjerk

Cafetaria Top 100 33

We rijden naar Friesland voor De Canterlanden. Wat een mooi, goed verzorgd pand. Het terras nodigt uit tot een bezoek. De Canterlanden combineert de snackbar met een eetcafé.

Cafetaria Top 100 2016-2017 nr.22: De Canterlanden, Gytsjerk

Het interieur ziet er strak uit. Mooie indeling met heel veel verschillende zitplaatsen. De uitstraling voelt aangenaam warm. Op bepaalde dagen van de week serveert De Canterlanden ook pizza’s van 17.00 tot 22.00 uur. Een mooie aanvulling op het assortiment dat naast ijs, snacks, frites en plates ook bestaat uit broodjes voor de lunch.

We worden zeer vriendelijk en correct te woord gestaan door spontane medewerkers. Alles is mooi schoon en hoe kritisch we als jury ook rondkijken, we zien nergens zaken die niet op orde zijn. Promotie is dik in orde en de lekkere producten kijken ons boven de counter aan. Als we dan toch een kleine opmerking mogen maken: Facebook kan fanatieker worden ingezet. 

De Canterlanden
Canterlandseweg 8
9061 CC Gytsjerk
Decanterlanden.nl

Reageer op dit artikel